söndag 24 maj 2009

Göteborg...












Den här helgen har ju varit längre än vanligt och det är väldigt skönt!!! I torsdags va vi hemma och städade och åt lite go mat och under kvällen slappade vi mest. I fredags morse slängde vi in väskorna i bilen och drog till Göteborg. Vi hade bokat en natt på hotell där. Vi hade inga direkta planer utan bara ta dagen som den kom. Vi gick en hel del när vi väl var där. Det finns många roliga butiker att kika in i och även de "vanliga" butikerna som finns i staden här hemma är ju roligare att besöka på en annan ort. Så mycket affärsgående blev det=)
Lite shopping också faktiskt. Lite småprylar på Lagerhaus och ett par jeansshorts till mig och ett par skor också. Jag hittade fina badshorts till C som passar bra nu när vi snart åker till Cypern. Min sambo köpte jeans så det blev lite till han också. Vi åt go mat på en restaurang och på kvällen blev det relax på hotellet. En mysig relaxavdelning och vi hade tur och blev ensamma den stund vi va där=) På lördagen blev det mer vandring på stan. Sen blev det också väldigt fint väder så vi tog en lunch ute i Parken och sen gick vi till Liseberg. Vi åkte inget som ni såg på bilden ovan utan vi vandrade omkring och tittade på allting och bara njöt av solen. Vi spelade lite på chokladhjulen och vi lyckades vinna 2 ggr! Wow! En liten påse daim och en chipspåse=)
Sen åkte vi hemåt och bara tog det lungt på kvällen och tittade på tv.
Idag har vi grejat med vår ved som vi har som ett projekt som ska bli klart snart förhoppningsvis! Det blir gott till vintern att kunna elda och njuta av braskaminen...men det vill man ju inte tänka på nu minsann!!! Nu tänker jag sätta mig i soffan och titta på Robinson för det missade vi igår....Imorgon är det en ny vecka med nya händelser!!!

1 kommentar: