måndag 6 april 2009

Tiden går...

Fort när man har roligt och mycket att göra. Ännu en fullspäckad helg med många bollar i luften!!
Så här tråkig såg krukan utanför dörren ut och har gjort ganska länge men i lördags kastade jag mig i bilen när jag varit på innebandyträning med Carl och köpte lite nya vårtecken och fick dem planterade i krukan en kort stund där efter så nu ser det bättre ut tycker jag!!

En liten påskhöna är ju inte fel så här dagarna före påsk heller!


Carl hade en kompis hos sig hela dan och det blev mycket inlines och bandy på gatan med grannpojkarna!!! Svettiga blev de men gud så härligt med detta väder!!!
HV tröjorna skulle givetvis sitta på!!!

På eftermiddagen blev det full fart iväg på kalas hos Carls kusin som fyllde två år!!! Go mat och fika fick vi där och trevligt sällskap och många paketer blev det också!!!

På kvällen låg vi alldeles slöa i soffan efter en dag med full fart från morgon till kväll!!
Vi hann med och snygga till lite både här och där i trädgården också och så fick vi igång grillen och grillade hamburgare till lunch. Mums det va gott det!!!
I söndags spelade Carl match mot två andra lag och de vann den första matchen sen va vi tvugna att sticka iväg för då va det dax för nästa kalas. Vi var hos Inges äldsta dotter i Linköping och gratulerade henne och även näst äldsta dottern som också nyss fyllt år. Så då fick vi underhållning hela den dagen också. Mycket ätande igen och gott va det verkligen och väldigt trevligt också förstås!!! Puh!!!

1 kommentar:

cia sa...

Ja jisses, det är tur man (nästan) får en arbetsvecka så att man kan vila upp sig ;) Bara inte chefen läser detta :) Full fart som vanligt, denna tid på året. Kram