onsdag 1 oktober 2008

Onsdag




Ja vi hittade lite paketer till slut igår... Vi var inne i leksaksaffären och jag försökte få C att titta på något som passade till F och inte på de sakerna han var sugen på att köpa till sig själv.
Inte helt lätt vill jag lova...hm. Det fanns ju både roliga bilar och pennor och givetvis hockeybilder som är väldigt roligt att samla på. Men vi hittade en paket med lite grytor och kaffekokare och en liten stekpanna som F blev jätteglad för. Jag hade ju fått ett tips från M tidigare om att hon hade fått en spis och då kan det ju va lämpligt med lite sådana saker. Sen var det även ett paket med en visp och en några slevar i och en liten söt handduk. Så det blev perfekt tyckte jag å C. Givetvis hade M "slängt ihop en jättego sockerkaka som var alldeles nybakt och det är ju jättegott.
Sen åkte vi hem och gjorde allt annat vi skulle göra och vi cyklade mellan regnskurarna ner till Team Sportia och köpte ett par glasögon till innebandyn till C. Han blev jätteglad och tyckte att han va såå fin i dem.



1 kommentar:

Emma sa...

Vilken söt å lycklig liten två åring!
Kram