söndag 19 juli 2009

Gränna





Idag skulle det regna heeela dagen lång...men det blev inte riktigt så. Det regnade på förmiddagen men sen har det varit uppehåll och riktigt skönt väder hela dagen fram till nu ikväll då det har börjat regna igen. Så idag blev det en utflyktsdag med min systers familj. Vi började vårt lilla kollektiv igår då de var här och vi åt mat och drack lite vin och hade trevligt tillsammans. Vi spelade singstar och guitarhero halva natten =))
Carls kusiner sov här hos oss och även I son K och hans flickvän P var här och sov hos oss vilket vi tyckte va jätteroligt för det va jättelängesen vi träffade dem.
Så idag när min syster kom för att hämta barnen så ville hon dämpa sin ångest för att börja jobba imorgon efter 5 veckors semester så då bestämde vi oss för att åka på utflykt! Så det blev en sväng till Gränna som är väldigt mysigt. Vi åt go mat på en restaurang och tittade på polkagristillverkning och vi köpte givetvis polkagrisar också som vi mumsade i oss.
Vi hittade ett mysigt café med en mysig innergård där vi åt god glass och drack gott kaffe. Sen åkte vi hemåt och precis då började det regna så vi klarade oss precis =)
Nu ikväll är vi lite trötta eftersom vi var uppe sent i natt så det blir lite myspys i tv-soffan och sen får vi krypa ner i goa sängen för imorgon är det jobb igen....suck!!! Bara 5 dagar kvar sen är det semester!!!!

2 kommentarer:

Pauline sa...

Tackar för en trevlig kväll igår :) Vi ses, kram!

Barn & Inredning sa...

ååå så mysigt det lät..
Förra året var vi oxå gränna, verkligen en mysig liten stad...

Kram Malin