söndag 18 oktober 2009

Kalashelg


Klara 9 år


Niklas 19 år....inte riktigt än men snart...


Yes!!! Nintendo DS precis som Klara hade önskat....


Ja är detta precis vad Niklas hade önskat? Nja sådär kul med en massa "flytta hemifrånprylar" men när det väl är dax så behövs de ju väldigt väl.


Det har varit en kalashelg i dubbel bemärkelse. Igår va vi på kalas hos Klara och Niklas och fick äta jättegod mat och efterrätt och umgås med trevligt sällskap i flera timmar. Sen har faktiskt jag och min sambo haft en kalashelg tillsammans. Den har varit mycket trevlig! I fredags träffades vi på stan efter jobbet för att köpa presenter till födelsedagsbarnen. Och en del av presenterna köptes in på Ikea som ni såg här ovan. När vi var klara så köpte vi oss korv med bröd och mumsade i oss (billigt och smidigt)
Sen åkte vi hemåt och skulle duka upp med lite snacks och lite vin och tända i braskaminen och mysa i soffan och titta på Idol men det blev inte riktigt så till en början i alla fall. Jag frågade I var påsen från Ikea hade tagit vägen...jag visste att han bar den för jag hade de andra påsarna. Ja han kliade sig i huvudet och rynkade pannan och sprang ut till bilen och rynkade pannan ännu mer...hm. Oj den har jag glömt i stan!!!! Pust!!! Precis va man kände för just då!!! Not!!! Ja klockan va ca 19.15 och det va bara till att sätta sig i bilen och köra in till stan igen och hoppas på att kassen blivit omhändertagen av personalen. De stänger ju klockan 20 så lite stressigt skulle det ju bli att plocka ihop alla saker igen. Men turen va med oss tack o lov! De hade vår kasse där och vi kunde glada åka hem igen och myspysa i soffan.

Idag har vi varit ute och fixat lite i trädgården och njutit av det vackra vädret. Vi har varit ute och gått två gånger faktiskt. Både på förmiddagen och nu ikväll. Så härligt!!! Nu tänkte jag läsa några sidor till i min bok och sen ska vi titta på Vapenbröder - Johan Falk. Hoppas den är bra!!!
Känns som en trevlig avslutning på denna kalashelg!

2 kommentarer:

cia sa...

Kan bara hålla med! En riktigt Kalashelg! P&K /den förvirrade ;)

Barn & Inredning sa...

Hej vännen!!
Vilka fina bilder du bjuder på.
Hösten är väl vacker...

En riktig kalashelg får jag ju säga....:) Skönt när man kan slå ihop kalasen också.

Kram på dig/Malin