söndag 25 oktober 2009

Blandat...


Ja nu är det söndagskväll och helgen har bjudit på lite blandad underhållning. Efter jobbet i fredags åkte jag in till stan och tränade på Friskis & Svettis och det kändes duktigt faktiskt för oftast brukar inte jag träna en fredag så det får jag va glad för! Sen käkade vi när jag kom hem och resten av kvällen tillbringades framför tvn och Idol. I lördags fick jag ställa klockan och gå upp tidigt för att åka på ett möte med mitt jobb. Det va inte så kul minsann men det var tvunget. Efter det hämtade jag min son och vi åt tacos tillsammans på kvällen och tittade på filmer. Idag på morgonen blev det tidig uppstigning också för C hade innebandycupspel. Första matchen förlorade de tyvärr men efter en paus med lite peppning av föräldrar och tränare så gick de ut och gjorde en kanonmatch. De vann överlägset!!! Det bästa med matchen va att C gjorde sitt första mål!!! Han lyste som en sol och va sååå stolt och mamma med förstås=) Jag hade tyvärr inte med mig kameran men fick till ett par suddiga bilder med mobilen.

Som väl är så har min kära sambo hållt ställningarna i hushållet medans jag har fladdrat omkring både här och där i helgen. Han har tvättat o lagat mat o fixat vinterdäck på bilen och slängt en massa miljöskräp med mera så det va ju väldigt trevligt också att slippa ha ångest över det när man inte är hemma!

Nu ikväll har C varit hos en kompis och lekt och vi har varit ute på en promenad trots att det har regnat hela dagen. Bara man klär på sig rätt så är det så skönt att få lite motion och friskluft framför allt. Resten av kvällen blir till att lata sig och läsa bok tror jag och tidig sänggång för imorgon är vi lediga!!! Eller nja lediga vi ska till Ullared så det blir väl jobbigare och mer tröttsamt än en arbetsdag!!! Men kul ska det bli =)

1 kommentar:

Barn & Inredning sa...

hej vännen!!!
Nu är vi hemkomna från Ullared, det blev en heldel handlat.Precis som du hade vi ingen kö,och ganska lagom med folk.Vissa ställen går ju knappt att komma fram på :)Handlade massa fina tunikor, och massor av julklappar...bra..och skönt!!Håller med dig att det är mer tröttsamt än en arbetsdag. Tänk vad lustigt om vi hade varit där samma dag, undrar om vi hade kännt igen verandra:)
Viss måste du var stolt när du sitter där och tittar på honom. Man blir så rörd, iaf jag.Roligt när de håller på med ngn sport det behövs faktiskt.